Info

Contact info

Ons adres is: Kloosterstraat 61, 9190 Stekene.
Gelieve ons een seintje te geven wanneer u graag wil langskomen, wij zijn namelijk geen normale winkel met courante openingsuren.
Wij zijn bereikbaar op verschillende manieren:
Omdat wij het zelf belangrijk vinden ZEER snel geholpen te worden, streven wij na uw berichten zo snel mogelijk te beantwoorden!
Aarzel ook niet om bij de minste vraag contact op te nemen!

Shop info

Blue Vapery is als webshop gestart.  Wetende dat verzendingen van e-sigaretten en accessoires intussen bij wet verboden zijn, zullen wij vanaf 17 januari 2017 geen goederen meer verzenden.  Wij blijven echter wel verder bestaan.  Wij zullen een “shop” zijn, gevestigd in een privé woning.  Dat geeft een nog persoonlijkere aanpak, en een gegarandeerd grondige service.  Bij ons kan u (na een seintje) terecht en wordt u individueel geholpen.
Sinds 17 januari 2017 zijn er heel wat restricties op de verkoop van e-sigaretten (details zie het KB in onze nieuws-sectie).  Daarom is de webshop een catalogus met voorraad en reservatiemogelijkheden geworden.  U kan dus wel nog steeds: op de site de producten en voorraad bekijken, en daarnaast ook uw goederen reserveren alvorens ze te komen afhalen.  Uw reservatieprocedure zal exact dezelfde zijn als voorheen, met dat verschil dat u geen verkoopovereenkomst afsluit online.  U zal uw overeenkomst (en betaling) aangaan als u in onze (fysieke) winkel uw goederen aankoopt.
Zoek je iets dat je niet vindt op de site, of waar er geen voorraad van beschikbaar is? Laat het ons weten, als één van onze leveranciers het op voorraad heeft, hebben wij het de dag daarna.

Koninklijk Besluit van 17 november 2016

Op 17 november heeft België een KB uitgevaardigd dat ingegaan is op 17 januari.

Dit KB heeft nogal wat consequenties voor de verkoop van e-sigaretten.  Wij sommen de belangrijkste even kort op (voor details, stel ons de vraag):

  • Verbod op online verkoop van e-sigaretten en accessoires
  • Diverse restricties op vooral tanken (max. 2 ml) en e-liquidflesjes (max 10 ml)
  • Daar de e-sigaretten worden geklasseerd als tabaksproduct, mogen er ook geen afbeeldingen meer getoond worden op de website.
Blue Vapery is een onderdeel van DDBM Comm. V
Ondernemingsnummer BE 0845.118.141